Personlig catering i Skåne


Catering är det perfekta alternativet för dig som vill ägna mer tid åt dina gäster samtidigt som du serverar högklassig mat och dryck. På Caterevent är vi stolta över att kunna leverera din personligt komponerade meny och vi lovar att du inte kommer att bli besviken.
 

Mer än bara catering

Maten är oerhört viktig när det gäller att sätta stämningen på festen. Oavsett om det handlar om ett bröllop, dop, student eller någon annan form av kalas är det viktigt att allt blir rätt, så att festen blir så minnesvärd som du önskar.
 

Catering bara för er

Varje beställning är unik, därför har vi inga färdiga menyförslag. När vi vet vad våra kunder är ute efter, tar vi fram en meny som passar just för det tillfället. Vilken tid på året, vilka råvaror som är bäst just nu spelar också in när vi komponerar våra menyer. Vi strävar efter att jobba med lokala producenter och leverantörer, men våra influenser kommer från hela världen.
 

Kontakta oss

Vill du veta mer om vad vi kan göra för din fest? Kontakta oss och ge oss dina idéer och förslag, så hjälper vi dig att skapa din perfekta festmeny.

 

         Tillbaka